Říjen 2006

Leona Černá

26. října 2006 v 22:26 | Jakub ( leo )
Leona zpívá Tinu Turner
Leona si jde pro verdikt.Staršné od poroty. : )
Leona zazpívala od Bonnie Tyler - I need a hero
V prvním Finálovém kole
A tak dál ....

Prue

26. října 2006 v 22:24 | Jakub ( leo ) |  Obrázky Čarodějek

Paige

26. října 2006 v 22:21 | Jakub ( leo ) |  Obrázky Čarodějek

Phoebe a Cole

26. října 2006 v 22:18 | Jakub ( leo ) |  Obrázky Čarodějek
Phoebe ...
Cole ...

Rodina Piper a Lea

26. října 2006 v 22:15 | Jakub ( leo ) |  Obrázky Čarodějek
Piper ....
Leo ....
Wyatt ....
Chris malý ....
a Velký ...

Obrázky

26. října 2006 v 22:08 | Jakub ( leo ) |  Obrázky Čarodějek
Penny ...
Patty ....
Viktor ....

Animace 2

11. října 2006 v 20:06 | Jakub ( leo ) |  Obrázky Čarodějek














,


















Animace

11. října 2006 v 19:48 | Jakub ( leo ) |  Obrázky Čarodějek
Sweet Dreams

Sweet Dreams



Love for you

11. října 2006 v 18:17 | Jakub ( leo )
Můj nejoblíbenější blog je fakt nádhernej .............

Kdy to bylo

11. října 2006 v 18:10 | Jakub ( leo )
Kdy to bylo ?
Kdo to první uhodne dostane nějaký bezva obrázek který si vebere a já mu ho najdu , ale nezapomeň te bnapsat svůj mail .......

Welcome to my wolrd

10. října 2006 v 19:03 | Jakub ( leo )

Přehled o seriich Charmed

10. října 2006 v 18:32 | Jakub ( leo ) |  -> Čarodějky <-
1. serie

Sestrám Halliwellovým zemře babička a ony k velkému překvapení zjišťují, že mají čarodějnické schopnosti.Prue pohybuje předměty silou vůle ( Telekineze ), Piper umí zmrazit čas a Phoebe má občas předtuchy o budoucnosti ( Intuice ).Dohromady navíc tvoří téměř nepřemožitelnou Moc tří.Čarodějky se tedy začínají učit, jak používat dovednosti ke konání dobra.K tomu se dobře hodí Kniha Stínů, kterou Phoebe našla na půdě domu.Kouzla ale přilákají pozornost démonů a jiných potvor a čarodějky zjišťují, že mají sice velkou sílu, ale nejsou v žádném případě nezranitelné.Pomáhat jim přicházejí jejich anděl stážný - atraktivní světlonoš Leo.










Něco k Charmed

10. října 2006 v 18:24 | Jakub ( leo ) |  Obrázky Čarodějek

Animace : Piper, Phoebe, Paige,



Rozvrch Piper a Charmed





























Petr Zvěříná

9. října 2006 v 12:14 | Jakub ( leo )

Petr Zvěřina: Vladko krade kola!

Petr Zvěřina byl celých 100 minut jen váš.
Petr Zvěřina byl celých 100 minut jen váš.
Pondělí 9.10. 2006, 08:00
Na chat on-line magazínu Super.cz tentokrát zamířil Petr Zvěřina (29), známý "bubák" z první řady VyVolených. Na co jste se ho ptali, proč neodpovídal sám a z jakého důvodu odešel dřív, to všechno se dozvíte v tomto článku!
Petr Zvěřina s účastí na diskusi se čtenáři našeho webu souhlasil i přesto, že momentálně marodí. Přesto jako pravý profík přišel do redakce na čas a skoro dvě hodiny se vydržel věnovat otázkám čtenářů. A ty byly vskutku pikantní!

Protože mu stále ještě nebylo nejlíp, diktoval své odpovědi našemu redaktorovi. I díky tomu ale stihl reagovat na docela slušný počet z velkého množství dotazů.

A co vás tedy zajímalo? Nejvíc se naši čtenáři tázali na vztah Petra s jeho úhlavním nepřítelem z vily a pozdějším vítězem reality show VyVolení Vladkem Dobrovodským. Na otázku uživatele ChoseChrostal, kdo z VyVolených byl podle něj nejhorší člověk, o kterého by si ani neopřel kolo, Petr odpověděl: "Když tu otázku pokládáš takhle, tak je to Vlado. Bál bych se, že mi s tím kolem uteče."

Ale to nebyla jediná připomínka bývalého kuchaře z pražské nemocnice Motol. Když se jiný čtenář zeptal, zda už si Zvěřina přečetl knížku Můj život s Vladkem, kterou napsal Vladkův partner Robert, dozvěděl se, že Petr nečte zamilované knížky Harlequinky.

Maruška z dvojky VyVolených je pak podle jeho slov hodná holka, zato Věra Patt nejen kvůli svým hanbatým fotografiím s dcerou v bulvárních novinách je prý člověk, který si kvůli novinářům dokáže přetáhnout konečník přes hlavu.

Došlo ale i na intimní otázky. I když do redakce SuperSpy docházejí často "zaručené" informace od údajných bývalých milenek Petra Zvěřiny, které mluví o velikostech jeho chlouby v rozmezí od dvou do pětadvaceti centimetrů, Zvěřina tvrdí: "Jsem evropskej průměr. 17 a půl čísla."

CELÝ ZÁZNAM CHATU S PETREM ZVĚŘINOU NAJDETE ZDE.

Dotazů přišel opět rekordní počet a za to, že některým uživatelům Petr nestíhal odpovědět, si vysloužil víc nadávek, než naši jiní hosté. Přece jen mu ještě mnoho lidí nedokáže odpustit vystupování v jedničce VyVolených a on sám si toho je vědom. "Jak jsem se choval ve vile, to mi vůbec neublížilo, možná mým rodičům, ale mně ne. Vydělám si čtvrt milionu měsíčně, ale je to honička," tvrdí a možná tím své antifanoušky rozezlil ještě víc .

Možná někoho ze čtenářů pobavil, jiné zase naštval, každopádně málokdo k jeho sebevědomým odpovědím dokáže být chladný. Pár účastníků chatu po jeho předčasném konci spekulovalo o tom, že utekl kvůli jednomu z dotazů. Nick inuska.B se totiž ptal, proč prý nepřizná svou homosexualitu, když to stejně všichni ví. Petr tázající či tázajícímu doporučil, ať mu to samé přijde říct do očí před redakci Super.cz po konci diskuse.

Petr se však musel nenadále začít věnovat pracovním povinnostem, proto nás opustil po více než sto minutách, místo slíbených dvou hodinách, ale slíbil, že když budete mít zájem, časem si s vámi na Super.cz rád opět popovídá! (daz)
DEBÍLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Adresy

9. října 2006 v 12:09 | Jakub ( leo ) |  -> Čarodějky <-
Alyssa (Pheobe):
151 El Camino Drive
Beverly Hills, CA 90210

Holly (Piper):
WB Network
4000 Warner Boulevard
Burbank, CA 91522

Rose (Paige):
405 North Beverly Drive 5th floor
Beverly Hills, CA 90210-3318

Nebo:

International Creative Management
8942 Willshire Boulevard
Beverly Hills, CA 90211-1934

Shannen (Prue):
United Talent Agency
9560 Willshire Boulevard suite 500
Beverly Hills, CA 90212

Brian (Leo):
Jonas Public Relations
240 26th Street suite 3
Santa Monica, CA 90402

Drew(Chris)
WB Network
4000 Warner Boulevard
Burbank, CA 91522

Julian (Cole):
Nip/Tuck
Shephard/Robin Productions
4000 Warner Blvd, Bldg 138
Burbank, California 91505

Charmed:
WB Network
3701 West Oak Street
Building 34R
Burbank, CA 91505

Aaron Spelling:
Aaron Spelling Productions
5700 Willshire Boulevard suite 500
Los Angeles, CA 90036
E-mail:Charmed@studiofanmail.com
Napsat to můžete např.takhle:
Předmět:Charmed please photo
Text:
Hi, I love charmed. I am fan girl(boy) from Czech Republic.
I want photo charmed, please!!!
Pak nezapomeňte připsat svoji úplnou adresu.
Thank you very much.

Kvíz Charmed

9. října 2006 v 12:07 | Jakub ( leo )

Obecný Charmed kvíz

1. Která sestra je nejmladší??
a)Piper
b)Paige
c)Phoebe
2. Kdo je Leo??
a)Soused Halliwellek
b)démon
c)světlonoš
3. Jaký vztah má Paige a Cole
a)milenci
b)čarodějka a démon
c)manželé
4. jaká dva syny porodí Piper??
a)Wyatta a Chrise
b)Lea a Chrise
c)Wyatta a Darryla
5. Jak se jmenuje rubrika do které píše Phoebe??
a)Mluvte s Phoebe
b)zeptejte se Phoebe
c)neptejte se Phoebe
6. Jaký démon zabije Prue??
a)zdroj
b)Baltazar
c)Shax
7. Jakou moc má Paige??
a)přitahování a teleport
b)teleport a zmrazování
c)levitaci a telekinezi
8. Kdo je Baltazar??
a)Manžel Phoebe
b)Milenec Paige
c)démon
9. Jak se jmenuje babička sester??
a)Patty
b)Penny
c)Sally
10. Jak se jmenovala restaurace, kde byla Piper šéfkuchařkou??
a)Quake
b)P3
c)Flek
11. Jak se jmenuje magická kniha čarodějek??
a)Kniha zaklínadel
b)Kniha světel
c)Kniha stínů
12. Kdo je Paige??
a)dcera Patty a Victora
b)dcera Patty a Sama
c)dcera Piper a Lea
Správné odpovědi:
1. b), 2. c), 3. b), 4. a), 5. b), 6. c), 7. a), 8. c), 9. b), 10. a), 11. c), 12. b)